2017. november 18., szombat

Hogy lesz valakiből dimenzióutazó?



Szerintem ilyesmi csak véletlenül lehetséges, szándékosan legalábbis nem emlékszem, hogy ez akartam volna lenni.

Ha valaki el akarná képzelni, mi is ez pontosan. Az ugye könnyen érthető, hogy van egy csillagkapud, ahol a térben tudsz féregjáratokon utazni. Az már nehezebben érthető, hogy van egy időkapud, amivel az időben utazhatsz, de még nem lehetetlen. Nos a dimenzióutazás megértéséhez már nem árt csavargatni az agytekervényeket és lemondani sok dologról, ami esetleg egy adott valósághoz rögzíthet.

Nem árt, ha úgy építjük fel hozzá az életünket, hogy olyan emberek vegyenek minket körbe, akik nem sértődnek meg, ha szó nélkül lelépsz és nem lepődnek meg, ha ismét megérkezel. Ez vonatkozik a családra és a munkahelyre is! Tehát vagy olyan munkahelyed van, ahol annyira szabad az időbeosztásod, hogy azt magad alakítod és senki nem baszogat, vagy nincs munkahelyed. Ha nincs munkahelyed és nincs is bevételed, akkor is meglehet csinálni az ingyenes verzióban, ám értelemszerűen sokkal több (mások által nem látható) munka kell hozzá. Ebben az esetben nagyon oda kell figyelni arra, nehogy élősködés legyen belőle, mert könnyű egy ilyet megindokolni (magasabb szempontok), ám nagyon nehéz az életben tisztességesen kivitelezni.

Mivel a felkészülésed során a külvilág állandó, az utazások észrevétele sem könnyű. Ezért ehhez mindenképp szükséges egy olyan világlátás, amiben az életed természetes részét képezi az, hogy te valóságok között utazgatsz. Olyan valóságok ezek, amiket a tudatoddal jársz, így a mindennapjaidban lévő apró változások kísérik. Ahogy most több csatornára polarizálódik az ÉlményPark webes jelenléte, ez is lehet valakinek egy ilyen változás mérője, ha mondjuk a múlt héten látogatott ide utoljára. Amikor változott a weboldal logójának színe, az is ilyen változás jele volt, csak kisebbé. Amikor átrendezem a szobám és reggelé még itt ébredtem, de este már ott fekszem le, az nehezen érthető egy átlagember számára, hogy mi köze a kettőnek egymáshoz, nos ehhez kell a másik világlátás. Ahol mások az összefüggések, hisz ha te csak egy fix idővonalas 3D valóságban gondolkodsz, nem állnak rendelkezésedre azok a lehetőségek, amiket már az elméddel használhatnál, mert nem érted az idősíkokat.

A dimenzióutazás összefüggései sokszor olyan bonyolultak, hogy csak olyan embernek javaslom, akik helyes viszonyban vannak az egójukkal, mert sokszor le kell mondani a megértésről, így viszont kiszolgáltatottakká válunk olyanok felé, akik agya jobban képben van. Mivel másoknak mindig más érdekeik vannak, ezt úgy hidaltam át, hogy mélytranszban készítettem egy Saját Sugarat, amiben bízom és amit követek.

Technikailag van egy csatornám mindenki feje fölé, ahol a felmerülő kérdéseket megoldom és visszasugárzom a megoldást. A csavar ott van ebben, hogy technikailag 3D-ben ez az időben nálam a múltba van helyezve, hisz csak a múltban volt ennyi időm, hogy ezt kivitelezzem. Aki megérti ezt, annál megváltozhat az idő természete.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése