2017. november 18., szombat

Mit érsz el a dimenzióutazással?





A kérdés számodra csak akkor értelmezhető, ha nem esel ki közben. A mostani emberi értelmed amúgy sem lenne képes felfogni a választ, mert amit most felfogsz, az köszönőviszonyban sem lesz azzal, amit később fogsz. Értelme tehát nem sok van erről most beszélni, hisz később már kérdés nélkül magad is látni fogod.

A kérdésed abban az esetben, ha nem tudod pontosan mi az a dimenzióutazás inkább úgy lenne helyes:

Mit érsz el az időutazással?

Mit érsz el a teleportációval?


Ezekbe senki sem gondol bele előtte, benne találják magukat utána (mint a celebek) és csak akkor látják a nehézségeit. Ilyen téma még a halhatatlanság.


Szerinted azért lehetnek ilyen képességeid, hogy menő lehess vagy esetleg van valami oka is, amiért kaptad? Ha van oka, az mi lehet és milyen távol állsz most attól, hogy ezt végezd?


Közel sem biztos, hogy a minél magasabb és a minél több a jobb neked! Mert akkor át is kell élned az ellenponton a minél alacsonyabb és minél kevesebb állapotát is. Így spirituális értelemben önmagad ellen fogsz harcolni úgy, hogy gyűlölettel leszel (az ismeretlen) önmagad iránt. Ez a felkészületlenség egyik ékes jele.

Felkészületlenül eddig úgy mondtam, nehogy bárki ezekre a frekvenciákra merjen jönni, ám amióta kimentésekkel is foglalkozom, nem vagyok a saját jó üzletemnek ellensége!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése