2017. november 26., vasárnap

Érzékelés

A gyertyaláng mitől rezeg úgy, mintha érzékelne valamiféle adatforgalmat?


A lassú tempó okozta ritmusban nem nehéz észrevenni egy pár szavas beszélgetést sem, amit most megosztok veletek. A fickó biztonsági ember valahol két kutyával. Azt mesélte, nem meri őket a bolt előtt hagyni, mert képesek balhét csinálni. Nem szeretik a cigányokat (vajon egy kutya lehet rasszista?), a hajléktalanokat, a közterület felügyelőket és a bkv-ellenőröket.

A cigányokkal kapcsolatban arról tudok beszámolni, hogy spirituális értelemben állandóan pingelik az embert, ami alatt azt értem, hogy nekünk már zavaró a jelenlétük, mert állandóan azt akarják megtudni, rasszista vagy-e és ez fura érzést okoz abban, aki nem. A hajléktalanok is állandóan pingelik az embereket, kiről lehet lehúzni egy kis pénzt és van az a spirituális csatorna, ami odaviszi a megfelelő emberek elé. Elképzelni nem tudjátok, milyen képességel élnek emberek úgy együtt egyszerű életet, amit egy pénzcentrikus amerikai soha nem fog megérteni. A közterület felügyelőkről áradhat a köcsögség és ezt a kutyák megérzik. Mint ahogy a bkv-ellenőröket is, mert a kutya már előre szól, mielőtt a busz a megállóba érne.

Ilyen képességet bárki elő tud hívni magából. Meg kell tanulni hozzá a megérzéstengerből kiválasztani azokat a hangokat, amikre hallgatni érdemes. Az eszed azért kell hozzá, mert sokszor a jelenben nagy hülyeségeket mondanak és valahogy szalonképesen kellene megcsinálni. A megérzéstengert úgy tudod szűkíteni, hogy szűkíted az ügyeket, dolgokat, embereket magad körül. Így is lehet átállni egy lassabb tempóra.

A gyorsabb tempót most kalibrálom és jelölöm ki a határait.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése