2017. április 11., kedd

Felhívás



Tisztelt Szakmabeliek!


Amennyiben Önök pontosan értik, mi is ez a grafikai programozás, kérem ezt gondolatban jelezzék a Központi Holoszerver felé. Amennyiben értelmezésük összeegyeztethető azzal, ami Igaz és Való, elsőosztályú szakmai továbbképzésben részesülhetnek, amennyiben ezt elnyerik. A nyertesek száma nincs korlátozva, azaz soha semmikor nem késő! Csak a valós egyedi teljesítmény számít.



Tisztelt Amatőrök!


Önöket semmi sem különbözteti meg a szakmabeliektől csak az az egy dolog, hogy elhiszik, hogy Önök amatőrök, ők meg szakemberek. Állítólag úgy lehet erre önmagunkon rásimerni, hogy nem merünk megtenni dolgokat. Félünk egy csomó olyan dologtól, aminek közös gyökere az önbizalomhiány. Önbizalmat nyerni csak úgy nem könnyű dolog, kivéve az ÉlményParkot, ahol mindenki a valós értékén rezeg.



Tisztelt olyan emberek, akik eddig nem ismertek magukra!

Ha meghívnak egy ezoterikus csoportba, arra szívesen elmegyek, eddig csak a másik oldalon ültem. Itteni nézőpontból sok élesteszt fut, ezért minden bizonnyal az ÉlményPark Kutatás Fejlesztés alá kerül az ügy, ami nem egy rossz belépő senkinek. Hogy mi történne egy ilyen eseményen, azt nem tudom, mert úgy vagyok a legjobb, ha pont eleget tudok.

Ha valamilyen kormányzati szerv abban látna fantáziát, hogy az összes hülyekép kísérletem ellenére a dolog a megfelelő komolyság állapotába jut, akkor alkalmazkodni kell azokhoz a dolgaimhoz, amikhez eddig egy mester se tudott. Különösen figyelni kell arra, ezek szeretnek azzal játszani, hogy ilyenkor elismerem az adott kormányzat hatalmát felettem. Tudom, hogy van egy konkrét ügy, ami mindannyiunknak enyhén kellemetlen (ti kaptok egy king ralphot, én meg ateista létemre csinálom), ám az alkotó-építő szellem sokat segíthet!

Ha valamelyik titkos társaság ismét bepróbálkozna, érdemes nem benyalni azonnal a látszatot. Azon az állásponton vagyok, legyünk bármennyira is titkosak, az ajtón a csengő sokszor jobb megoldás, mint a különféle trükkök, amik jól elmennek azokban a szakmai körökben, ám a holoprogramozás egy teljesen más szakma. Nem avatkozom senki dolgába csak akkor, ha a természetes mozgásom során kerülünk interakcióba. A műveleteimben törekszem a gyorsaságra és a pontosságra és ez lehet sokkal gyorsabb és pontosabb, mint azt egy mester könnyen elhinné. Viszlát, aloha!

Ha csak ezt simán olvasod, akkor is benne vagy, mert ezt csak úgy simán senki sem olvassa. A világ kurvára át fog alakulni és csak rajtunk múlik, mekkora balhé mellett történik. Van a pályán sok menő billiárdgolyó, ám csak kevesen játszanak a fehérrel, a többi csak sodródik. Jómagam szeretem úgy meglökni, hogy azt is tudom, hova guruljon utána. Akik vakon hisznek az Úrban, azok ezt nem tehetik, hisz isten mindig a legjobb helyre vezérli azt a fehér golyót. Ettől még nem lettem Sátán, de ahogy ezeket itt elnézem mindenki ekkor járna a legjobban.

A tenisz egy tematikus csatorna, ahol csak az az egy dolog van a megvalósítás előtt, hogy eddig egyetlen alternatív valóságokban futó tesztben sem sikerült két hétnél tovább. Ez az ember azt mondja, megoldja két hét alatt, de inkább nincs kedvem elmondani, hogyan. A túloldalon nehezen képesek elfogadni ezt a stílust, amit ez az ember képvisel. Ennek oka szerintem az, hogy eddig katonai szemléletben élt, azaz a látszattal a távoltartás volt a célja és a csendes háttérben maradás. Tényleg nehéz elsőre elhinni és a mágia csak erre erősít! Akik abban a világban menők, a minél nagyobb csillogásra törekszenek és a hírnévre. Itt ez nem cél, de pl. a média elkerülése már az. Ezért az angol tudásom van annyira jó, hogy menjen a közös munka és van annyira rossz, hogy egy mukkot se tudjak szólni, ha kérdeznek.

Aki ki akarna nyírni, nálam magasabb dimenziószintre kell mennie, különben az lesz, hogy sikerrel kinyír, leél egy életet aztán halála után ugyanitt találja magát ebben a helyzetben. Az ilyen Phil jellegű holojátékokban az a jó, hogy az ebben a valóságban pénzzel fizető főnök egészen más megvilágításba kerül, de a második-harmadik után mindenképp. Valósidőben az ő szemében egyszer csak minden ilyen ember behülyül. Aki nem érti meg, azaz nem képes az alkotó alkalmazkodásra, a következőben kiesik.

Akiknek csak úgy kérdésük lenne, próbálják félálomban gondolatban megkérdezni és felismerni a választ. Akik gyógyításst szeretnének, azoknak szólok, hogy képes vagyok rá, ám nem vagyok gyógyító. Leprogramozom a gyógyítást, ami egy teljesen más műfaj, így akárkivel nem is tehetem, hisz a paciensnek ezt be is kell vállalni. Nem csak úgy van, hogy pammm, úgy csak én csinálom. Ott meg is kell szenvedni érte akkor is, ha félúton meggondolná magát.

Akik holoprogramozást akarnak tanulni, nos ez nehéz ügy. Fönn meg tudom oldani, lenn már körülményesebb. Eddig 1-3 évig elég volt egymás közvetlen közelében lennünk közvetlen auratávolságban és mint a wifin, úgy történt a tudásátadás. Az emberi szinten nem is kell ehhez érteni, mert az alkalmasságot nem ez határozza meg. Vannak kísréleti adatátviteli rendszereim, örömmel várják a tesztelést.

Leginkább három olyan embernek örülék, akik képviselnek a szakma felé, a világi terület felé és lenne az, aki képben lenne ebben a kettőben, mert sok ilyen három ember kell még.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése