2017. május 10., szerda

Az ideális barátnő



- Találkoztál vele?
- Még nem, de már elkészítettem a programját.
- Minek a programját?
- Egy barátnőét.
- Mit tud ez a program?
- A holografikus térbe eresztve egyszer csak megjelenik emberként.
- Nehéz egy ilyen programot írni?
- Világvezérlő programot is írtam. Egy ember egy életet is képes leélni úgy, hogy pici scriptek is elirányítják. Szóval nem nehéz. Sokkal nehezebb lenne, ha ezeket a ribancokat kellene élethűen leprogramoznom. Bár így jobban belegondolva az állandó baszogatás, befolyásra törekvés és a véletlenszerűen kitörő hisztikben sincs sok bonyolultság.
- Ez a barátnő nem ilyen?
- Messze veri ezt a mezőnyt, ami valljuk be, nem nagy kihívás.
- Miben veri?
- Tényleg partnerként viselkedik.
- A többiek hogyan?
- A céljuk figyelmen kívül hagyja az én szempontjaimat. Csak a látszatra adnak és igen intenzíven viselkednek addig, amíg meg nem szerezték maguknak, amit akarnak.
- Miért hagyod ezt?
- Az igazi próba mindenkinél a hatalompróba. Adj a másiknak magad felett látszólagos hatalmat és nézd meg, mihez kezd vele. Itt félúton csak azok állnak meg, akik komolyan értik az egyenlőséget.
- A többi mit csinál?
- Királynőként viselkedik.
- A látszólagos hatalom mit jelent?
- Bármikor kijövök belőle.
- Amibe most kerültél, abból is kijössz?
- Amibe most kerültem, ott megálltak félúton.
- Mennyire számít neked a külső?
- Ugyanannyira, mint a belső. Én nem utasítom el azt a világot, amibe születtem. Ám nem is értékelem túl.
- Azaz egy üres fejű bombanő nem képes rád úgy hatni?
- Az ilyen nő egyáltalán nem képes rám hatni.
- Hogyan csajozol?
- Elég nehezen, mert az én tudatszintemen ez kurvára nem úgy néz ki, ahogy nálatok van. Ha felszednék egy csaj az utcán és annak tudatszintje alacsony, az fönn úgy néz ki, mintha állatokkal csinálnám. Szóval néznem kell a tudatszintet és az a sok jó segg csak díszlet sajnos, ha ezzel nem rendelkezik. Esztétikai élménynek jó! Ha meg az idegenek idecsempésznek egy csajt, az se túl jó ötlet, mert az emberbőrbe bújt idegen tök másképp viselkedik, mint egy megszállás nélküli ember és ha az idegen időnként elmegy, az marad itt, akire csak kerek szemekkel tudsz nézni ilyenkor.
- A saját tudatszinteden nincs elég nő?
- Egy sincs. Ezért lenne jó a program, mert itt elvárják az egy partnert. Viszont senki sem képes a tudatával lefogni azt a tartományt, amit az enyém, így az egy kollektív barátnő kénytelen lenne sok egyéni barátnő képben megjelenni, ám összeütközik ilyenkor saját magával és megindulnak a cicaharcok. Ha egy program jelenik meg ennek képében, ami/aki képes engem teljes mértékben helyesen tükrözni, az egy jó megoldás lenne a jelenlegi helyzetben.
- De ez a nő tudja, hogy ő egy program?
- Biztos, hogy nem, de lehet hogy már rájött.
- Hogyan lehet erre rájönni?
- Nekem sikerült, amikor gépi világokban jártam.
- Mi van, ha ezt itt ő is olvassa?
- A továbblépés kulcsa az elfogadás.
- Miért lenne az jó valakinek, ha elfogadná, hogy ő egy program?
- Azonnal megváltoznak a lehetőségei.
- Hogyan?
- Azonnal leesik róla egy rakás megszálló, akik ilyenkor általában nagyon megijednek. Persze jönnek mások, akik hozzáértőbbek, ám ilyenkor működésbe lép egy app, ami lekezeli őket.
- Mi a cél?
- Nem tudom, lehet hogy csak a jövőben meg akarok dugni egy csajt és ehhez a múltban - azaz a mostani jelenben - ilyen menő dolgokat kell hozzá írnom.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése