2017. március 7., kedd

Szabadulás tudatosabban





1. Ne fogadd el az ő igazságát.
2. Hajtsd végre a saját mentális rajt-cél programod
3. Megérzéseiddel kövesd a Sugarat


Feltételes igazságon alapuló valóság

Amikor valaki hiteget és ígér valamit, ám neked azonnal teljesítened kell ebben a konstrukcióban, az minden esetben problémás, mert ki leszel szolgáltatva valakinek. Igen ám, de ez kiváló lehetőség valakit igazán megismerni, amik az egyéni tudatok (azaz az egyes emberek) szintjén dőlnek el. Valakit igazán csakis úgy tudsz megismerni, ha teljhatalmat (vagy látszólagos teljhatalmat) adsz neki magad fölött. Ha elkövetted azt a hibát, hogy elkötelezted magad olyan valaki(k)nek, aki(k) megszegték a megállapodásotok rájuk eső részét, egyszerűen nyilvánítsd feltételes igazságon alapuló valóságnak.

Ennek az a lényege, ha a feltételei nem teljesülnek, akkor a megállapodás semmis és a szószegő fél megkezdi a törlesztést. Persze itt érdemes figyelembe venni azt az emberekre olyan jellemző vonást, hogy önmaguk hibái fölött nagyvonalúan átsiklanak és csak a másikat okolják minden rosszért. Ez nem így működik, ám mindenki szereti így látni, ha a saját vélt vagy valós sérelmei kerülnek szóba. A személyiség fejlesztése sokat segíthet, mert fejletlen személyiséggel soha nem fogsz holoprogramozni, mert képtelen leszel a helyes álmodásra, azaz a másik szemszögéből történő olyan helyzetvizsgálatra, amiben a saját szereped negatív aspektusai is felmerülnek.

Ahogy elindul a Feltételes Igazság program, a jelen 3D idővonalra ez úgy hat, hogy egy gyökéroldás történik magára a kapcsolatot kiváltó megállapodásra és azt semmissé teszi. Ekkor a jelen igazodni fog az új értékekhez és megindul a kompenzációs folyamat, amiben a vétkes fél úgy érezheti, hiába van teljhatalomban, a környezet kicsúszik a lába alól és hamar el is veszti azt.

Szabadulás holosugárzóval

A szemmel érdemes a kép mögé nézni, hogy a magasabb dimenziós rezgések közvetlenül a holografikus csatornára rezegjenek. Az ilyen cuccok segítenek az olyan tartományokban, amik számodra nem láthatók ám jelentős befolyással lehetnek a történésekre és eddig az volt a gond, hogy olyan emberekben kellett megbízni, akik aztán vagy állták a szavukat vagy nem. Így került sok ember
szektába/beszorult élethelyzetekbe. Nos ez egy program, ami csak kereteket (forgatókönyveket), sablonokat alkalmaz, amiket te töltesz meg tartalommal.




Szabadulás tudatszintugrással

Az ugrást magad végzed majd valamikor, amihez először elvégzed a megfelelő tudatállapotban a felkészítő gyakorlatokat. Ezek a felkészítő gyakorlatok olyanok, hogy maguk adják magukat, így csak a kelléket teszem ide a szemeid elé.




Saját mentális rajt-cél program

A holoGPS alapja. Annyival vagy könnyebb helyzetben, ha a holoGPS-t használod, hogy már egy rakás olyan dolog le van benne paraméterezve, ami miatt olyan veszélyes dolog ez a varázslás. Csak gondolatban indítsd el, aztán majd valamikor biztosan eljutsz oda, hogy elkezdesz ezen filózni.

Gondolatban kijelölöd a célt, ami a jelen pontodhoz képest mindenképp az Ideális Jövőd felé vezet, aminél az lényeges, hogy csak onnan fogadj el Jeleket. Ha tudod a rajtot (ez a képzeletbeli gombnyomás) és elképzelted a célt (érdemes olyat, aminek elérésre képes is vagy, különben egy másik te hajtja végre), egy olyan sugarat kell követned a megérzéseiddel, amik az utadon tartanak.

Ha komolyan rajta vagy a célodon, akkor nem tud letéríteni az utadról semmi, ám ha nem, azok biztosan a csábítás és a kísértés képében lesznek jelen, ha látják, hogy az erőszak nem működik.


Figyelem, ezek katonai alkalmazásokból készült olyan ingyenes technikák és cuccok, amik jó drágák lennének, ám azzal, hogy ezek itt szabadon hozzáférhetők, én is letudok pár olyan saramat, amikre a teljes tudásanyagtörlésem miatt nem emlékszem. Biztosan ott vannak a holoGPS-ben, én meg követem a sugaram. Ha jobban belegondolok, nem is kell nekem tudnom annál többet, mint a szükséges és sokkal jobb teljesítményre lehetek képes, ha ismerem az abszolút rögtönzés titkát. 


- Miért törölted ki a tudásod?
- Hogy az ne kerüljön ellenséges kezekbe. Áldozatos dolog volt, ám ekkor rátaláltam valamire, ami sokkal jobban illik is hozzám.


Három dologgal tehetsz hozzá vakon az ügyedhez:

1. Légzés
2. Bízni önmagadban
3. Félelem legyőzése



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése