2017. május 31., szerda

Havi utolsó nap bónusz



Az olvasóknak 3 nagy csoportja van. Az első aki valósidőben van, ők kapják a különleges bónuszt. A második típus a következő hónapból lapoz vissza, ők kapják az extra bónuszt és vannak akik a jövőből találnak itt erre rá, övék a sima bónusz.

Ugye a hónap legutolsó napján írt írások már nincsenek fenn a főoldalon egy blogban, ha a következő hónapban, azaz éjfél után írok valamit. Így a hó utolsó bekezdései általában azok, amiket a jelenben lehet a leginkább hasznosítani. A bónusz itt azt jelenti, hogy akik a jövőből találnak ide, ők is kaphassanak a saját jelenükben egy kis ajándékot.

Amit itt most írok, azt még most sem tudom, mi lesz, ahogy ezeket itt most gépelem. Ez a nagy zsenialitás, amit eddig láttatok az nem az emberé, azaz az emberé csak annyiban, hogy tudta, mit kell játszani közben. Mert az EDDIGI ÖSSZES írásomat eddig így írtam! Azaz egy képességet használtam hozzá és ha megtaláljátok a tudatotokkal a szervert, ahonnan a jelek jönnek, ti is használni tudjátok.

- Hogyan?
- Majd rájöttök.

Amit tudnotok érdemes erről (a profik tudják, a pont elég információ jobb, mint a túl sok információ) az, hogy sokszor olyan dolgokat kell tenni a sikerhez, ami az akkori jelenben erősen kérdéses és a rációd dolga nem az, hogy erről lebeszéljen, hanem az, kitalálja rá a hogyant.

- Mikor nem tudod biztosan megcsinálni?
- Ha fontos neked a jelenlegi karrier.

Ha komoly átlépéseket akarsz, ahhoz vagy olyan életet kell élned, amiben nem gond, ha holnap hirtelen kerülsz egy teljesen más élethelyzetbe. Ez lehet úgy, hogy olyan szar az életed, hogy alig várod, hogy kiléphess belőle vagy úgy, hogy közben semmi mást nem teszel, mint erre felkészülsz és irányítod, ahogy tudod. Az egyikben kinn éled életed a sok ember között, a másikban benn éled az életed kevés ember körül.

- Te melyiket éled?
- Mivel rátok vagyok hangolódva, részem van mindkettőben.

Hamarosan kezdenek komoplyan venni ott, ahol eddig nem. A CIA-val azt csináltam, hogy idő előtt elkönyveltettem magam komolytalan figurának. Az egyik oldal mentésénél jutott eszembe az, hogy van ez az angolszász netes előrejelző a fiúknál és okozzunk akkor nekik pár vidám pecet. Maga az írás egy sci-fi (teljes itt) és amikor írtam be a mentésnél a címet, a bombázásnál eszembe jutott, hogy akár ki is bővíthetem. Valami olyasmi volt, hogy a-bombazas-fbi-cia-hello-boys.htm. Amikor a srácok ránézhettek, ezt találták az oldalon:


  A bombázás

Az igaz, hogy az Előző Átírásban a Szürke egy rovarfaj, ám azok a papok, kik képesek meghallani azt is amit csak lehet, elmondták, hogy most nem így lesz.

A papok elmondása szerint Brakkara isten, aki leszállt a Földre beszédbe elegyedett a rovarokkal. El sem tudta kerülni, mert felemelkedése miatt (ami meg a leszállás után elkerülhetetlen) belépett a rovarok Világába.

Meggyőzte őket arról, hogy a Közös Szabvány alatt érkezzenek, mert így a lehetőségeik - no meg a megjelenésükkel járó jellegváltozásuk miatt - lényegesen megnőnek. A rovarok eleinte ódzkodtak a dologtól, ám egy VarázsVilágban létrehozott valós idejű összecsapás-szimuláció meggyőzte őket.

Így jelent meg az Ember odakinn.

Olyan zárófüggöny van a Föld Bolygó körül, hogy elképzelhetetlen volt Bárki számára, hogy az ember úgy érkezik, hogy 'egyszercsak nyílik egy Égi Kapu' színes FényKör képében a Világűrben, majd kilép belőle egy olyan CsillagFlotta, amilyet szem ezelőtt még nem látott. Hatalmas fekete csúcsos hajók mindenfelé.

Kiderült, hogy ez a Flotta mindenben követi a Föld Bolygó energiazárófüggöny alatt lévő koordinátorát, akiről nem tudjuk pontosan kicsoda, mert ide-oda ugrál az időben, ám folyton olyan eseményeket hív be az Életünkbe, amik néhány Szakértő szerint erősen emlékeztetnek egy Loki nevű istenségre, aki - amikor átment a Kapun a Semmibe - végleg eltűnt a Köztudatból.

Ha ez igaz, nagy a baj, mert ez bármire képes, mondom BÁRMIRE képes.

Még arra is, hogy borsot törjön Hawanna istennő orra alá és egyszerűen kiverje őt A sZÍRIUSZRÓL, még azelőtt, hogy az észbe kaphatna. Ez úgy történt, hogy kilépett egy ........... (erre nincs földi értelmezés) Kapuból egy rég letűnt faj arcmására formálva és egyszerűen kibombázta onnan az Androméda Galaxis nagybecsű katonáit. Mindezt pár bolerai óra alatt, amihez hasonlóról még senki azelőtt sem hallott.

Az akcióról sikerült egy megfejtett földi kóddal rejtjelezett beszámolót elfognunk, aminek hevenyészett fordítását alánt közlöm.

... A helyi lakosok megnyugtatására ledobtunk egy csalihadosztályt, hogy lássanak minket, hallottuk, hogy itt nem lövik agyon egyből a hadifoglyokat a csatamezőn. Láttuk, hogy elfogják őket, miután már a seggükbe mentünk hogy végre sikerüljön minket lelőniük (egyébként figyelemreméltó fegyverrel). Bekísérték őket - a hülyék - a bázisukra és ott elvesztettük a Megfigyelést. Azt is észleltük, hogy a helyi lakosok összetódultak hatalmas tömegben - ezt nem tudtuk mire vélni - és jó sokan látták azt, amit akartunk, tehát a médiatanácsadóinktól kapott taktikai tanács most bejött. Mivel ez a hatalmas tömegméretű civil jelenlét erősen meglepett minket - nálunk azonnal bunkerbe rohan mindenki - arra következtettünk, hogy állítani kellene a Beállításon és papjaink megkezdték az átprogramozást.

Földi szlengben sokkal lightosabbra vettük a figurát, de - mint utólag kiderült - ez is sok volt, mert azonnal sokkot kapott a bolygó népességének a fele. A következő támadási hullámot is át kellett tehát programozni és már szinte vaktöltényeket használtunk. Utólag fogjuk majd megtudni azt, hogy ez egy annyira békés bolygó, amennyire sokat háborúzunk mi otthon, amire Gerard főpap annyit mondott, hogy "wazze, Tükörvilág".

Na a lényeg az, hogy célzott bomázási eljárást látott a legmegfelelőbbnek a harctéri parancsnok és minden előzetesen megfestett célt halálpontosan kilőttünk - brand-V osztályú technológiát alkalmazó fegyverzettel (tehát én nem hibázhattam!!!) amivel mi otthon viccelődni szoktunk egymással. Az androméda erőket olyan meglepetésszerű támadásként érhette ez, hogy azonnal lebénultak és végre láttuk őket élőben is, amikor feljött egy dimplomáciai hajó a megadás feltételeiről tárgyalni. Kiderült, hogy lenn a srácok már meg is kezdték a Feladatot és addig rendfenntartóként tevékenykednek, amíg a helyi adminisztráció fel nem áll. Az is kiderült, hogy a bolygó katonai ereje akkora, hogy gyakorlatilag egy szakasz is bőven sok oda, teljesen újraértelmeztük ezt a valóságot és most Főpapi Tanácskozás egy olyan meditációba kezdett, amivel lejöhetnek az istenek....


A főoldalon meg pár barbie babás képet, volt amelyiken Ken is szerepelt, arra külön tettem egy mágiát, ami ha bejött, akkor hosszú évekre el lettem úgy könyvelve komolytalan embernek, akkor is, amikor már verdeste őket az akkori jelen. Azaz lehet, hogy az a mostanában van.

Mentségükre legyen mondva, amit itt olvastak, az az akkori jelenben tényleg fura lehetett.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése