2017. június 8., csütörtök

Ciki és meg fognak rám haragudni


Ha ciki, azért vagy te ott, hogy az intelligenciáddal megoldd. Van, aki szerint nincs olyan, hogy ciki, ám én értem a finomabb civilizációs rezgéseket is. Találj ki valamit, ami nem ciki. Ha meg ciki, viselkedj természetesen, mert a világ nem úgy működik, ahogy te gondolod.

A női szépség kulcsa az, hogy tudod, hogy szép vagy (valakiknek, mindenkinek nem kell) és onnantól nagy ívben leszarod a témát. Ugyanis amikor egy férfi észrevesz egy nőn dolgokat, azt nem ő veszi észre, hanem reagál egy a nőből kiáradó rezgésre. Ez a rezgés egy rakás féleleminformációt tartalmaz, ami ráirányítja a figyelmet azokra a részekre, amik a nőnek nem tetszenek saját magán.

Azaz az a tény, hogy mi ciki és mi nem az, csakis attól függ, te magad hogyan látod a helyzetet. Ha tényleg cikinek látod, akkor ki kell találnod azt hogyan tálald úgy, hogy eltűnjön belőle a ciki. Előfordulhat, hogy ami az egyiknek ciki, azt a másik lazán megcsinálja.

Ezért nem érdemes túlságosan kötődni az emberekhez, mert nem tudod a saját feladatodat sem átadni és átvenni a következőt, mert mindenki ragaszkodik mindenhez és mindenkihez. Ha egy politikusnak van egy dolga, amire ő volt a legalkamasabb, az nem jelenti azt, hogy a következő feladatra is ő a legalkalmasabb és ha újabb választást nyer (netán 2/3 után bebetonozza magát), előléphet ő maga problémává. Mert blokkolja a következő embert, aki a következő feladatra érkezne. Ez a mindennapokban is jelen van, barátnő, munkahely, lakás képében.

Az elengedés nem azt jelenti, hogy akkor mostantól mindennek vége és jaj, mi lesz velem, hanem azt, hogy a jelen alkalmazkodik a változásokhoz, amik a spirituális fejlődés következtében igénylik az új minőségi szintet. Elengeded és új minőségi szinten lépsz vele ismét kapcsolatba. Hidd el, ha sokat vársz, olyan helyzetbe kerülsz, amiben már közel sem ciki az, ami addig az volt és ez nem az én geciségem, hanem a hologram/az élet/isten/a sors keze, ami a maga módján oldja meg a problémát (és nem a te civilizációs gondolkodásod szerint).

Ha attól félsz, hogy meg fognak rád haragudni, akkor van egy hírem számodra. Bármit teszel, mindig lesznek, akik meg fognak haragudni!

Ha ilyen félelmeid vannak, akkor a megfelelés terén vannak gondjaid. A gyerek úgy gondolkodik, hogy megfelel a világnak, a fiatal felnőtt, hogy megfelel saját magának, az érettebb felnőtt pedig úgy, hogy megfelel a közösségnek. Mi azonban nem vagyunk, sem gyerekek, sem fiatal felnőttek, sem érettebb felnőttek, ezért eldöntjük magunk, milyen elvek határozzák meg azon köröket, amin belül szeretnénk megfelelni. Ezért ami azon kívül van csakis olyan lehet, mintha szurkolók kiabálnának be a pályára. A szurkolói hangokra is oda lehet figyelni, ám mivel a te neved van ott az eredményjelző táblán, jobb ha inkább eszerint határozod meg a dolgok/mások véleményei fontosságát.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése