2017. június 27., kedd

Ezopolitika 2.



- Miben hiszel?
- Önmagamban és az általam elvégzett munkában, annak minőségében.
- Milyen munka ez?
- Innen nézve egy kb. 15 éves folyamatos mélytransz meditáció.
- Mi történt ezalatt?
- Olyan sok félreértés, hogy úgy döntöttem, elvégzek egy gyökéroldást és megcsinálom újra a lényegét. Csak az marad mindenkinek, amit tanult és amit alkotott.
- Mi ez a gyökéroldás?
- Meguntam ezt a sok cigányt és zsidót, akiktől így lehet a legkönnyebben megszabadulni, hogy a művelet független az őket segítő entitásoktól.
- Milyen hatása lesz ennek?
- Alapjaiban változnak meg a spirituális hatalmi viszonyok.
- Hogyan?
- Nem tudom, először csinálom.
- Miért csinálod?
- Ez nem az a műfaj, ahol hisztivel el lehet érni azt, hogy a pecsétekkel ellátott megszegett megállapodásokkal egy ilyen horderejű dolgot tönkretegyenek.
- Mit ismételsz ebből?
- Kizárom az idegenek nagy részét ebből és az alkalmatlan embereket is távol tartom tőle. Sokat tanultam ebből és a tapasztalatok alapján megismétlem.
- Mit tettek a cigányok és mit a zsidók, amiért ezt kell tenned?
- Amit tudni érdemes, hogy az igazi zsidók lényegében eltűntek már, akiket ilyen néven ismerünk, azok zsidóvá lett kabarok vagy kazárok. Akik úgy lettek zsidók, hogy a cár lerohanta a földjüket (szándékosan nem államnak vagy országnak nevezem) és még előtte megpróbálták ezt megúszni úgy, hogy átvettek egy vallást, amiből aztán egy nemzet lett. Erős kérdés, hogy azok a zsidók, akik nem gyakorolják a hitet, azok mennyiben zsidók. Viszont jól jöttek ki ebből, ha ránézünk a mai hatalmi viszonyokra. Az igazi zsidók amúgy szerintem a palesztinok, akik viszont eliszlámosodtak és a cigányok, akik annak idején elhagyták Egyiptomot és India felé mentek. Eredetileg a magyaroknak kellene a zsidóknak lenniük, ám van államunk, határaink, hadseregünk, szóval mi sem felelünk meg a magyarság feltételeinek, ami azért bonyolult, mert itt a fogalmak olyan szinten keveredtek össze, hogy már senki sem ismeri ki magát ezen. Amúgy azt tették, hogy egy átverhető lúzernek néztek és olyan dolgokat csináltak, amik szöges ellentétben állnak azzal, ami kellene hogy legyen. A zsidókat amúgy megszállta az iszlám, csak érdekükké vált az, hogy ez ne derüljön ki. Enélkül nem tudták volna létrehozni a mecsethálózatot Európában, amit a zsidó infrastruktúrán hoztak létre. A cigányok meg ugye Bulgáriában már muszlimok és ha tudjuk, hogy kollektív tudatuk van, nem nehéz tovább következtetni.
- A magyarokat segítő idegenek ehhez hogyan viszonyulnak?
- Nincs olyan, hogy magyarokat segítő idegenek, csak olyan idegenek vannak, akik így kommunikálják magukat. Ugyanis ha egy magyarokat segítő idegen ide lenéz, azt látja, hogy olyanok vagyunk, mint a Nyugat. Városokban élünk és a pénzt hajkurásszuk. Nekik természetes szövetségeseik a cigányok, akik jobban megfelelnek azoknak a paramétereknek, amit ők magyarként ismertnek. Bár erős a gyanúm, hogy az iszlám hódítás őket is elérte egy másik formában, ezért erősödhettek így meg a Földön.
- Erről hol lehet bővebben hallani?
- Sehol. Senki nem mer szembeszállni ezzel a hatalommal, csak egy olyan ember, aki hisz önmagában és az általa elvégzett munkában.
- Mi ennek a munkának a lényege?
- Megláttam a Nyugatban a fejlődés, azaz az előrelépés útját. Ez nem azt jelenti, hogy egy az egyben át akarom venni, hanem azt, hogy elhiszem azt, hogy az ember képes lehet megtalálni a boldogságát egy világi környezetben is. Akik hülyéznek, azokat a dogmáik irányítják, mert ha eszük lenne, értenék.
- Mi a baj ezzel az idegeneknek?
- Elég dogmatikus társaság és a dogmáikkal szöges ellentétben áll az, hogy az egyén gondolkodik. A megszállásokkal aztán még inkább kizárják a rációt, úgyhogy az utolsó pillanatban vagyunk ahhoz, hogy bezárjam a Művelet kapuit és megkezdjem azt, amire már régen várok.
- Mire vártál?
- Rátok. Azaz azokra a menekültekre, akik időben képesek ráfrekventálódni arra a tudathajóra, ami felvisz minket a 26. dimenzióba. Ott vár minket egy ugyanilyen Föld egy 3D szimulációban.
- Ez, amit mondasz, nem áll érdekellentétben azzal, amit sok ember akar.
- Az akarathoz azonban itt szükséges a kellő bátorság is. Ez a bátorság eddig hiányzott azokból, akik hagyták (sőt, röhögtek is), hogy ezt az egészet a nyomorszinten csináljam végig úgy, hogy a kezdettől fogva kijelentettem, nem az számít, gazdag vagy-e vagy szegény. Ők hamis próbákat végeztek, egy csomó olyan embert szegényítettek el erőszakkal, akiket aztán felemelhettek egy olyan világba, ahol aztán mindenki gazdag akar lenni olyan áron is, hogy tönkreteszik a világot. Ezzel igazolva azt, hogy a pénzzel csak a baj van.
- Amit itt mondasz, az szöges ellentétben áll mindennel, amit tanítanak.
- Ám azzal nem, amik történnek.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése