2017. június 24., szombat

Gondolatkommunikáció


"A szellemi világ lényei hogyan másképp kommunikáljanak Veled, mint képekkel, hangokkal a fejedben? Erre azonnal bepánikolsz és orvoshoz rohansz."


Első lépés

Megérted azt, hogy az agyad nem csak az egyéni tudatod szerve, hanem képes a kollektiv csatornák használatára is.

Második lépés

Elhiszed azt, hogy a gondolataidnak teremtő ereje van és a világ jóval több annál, mint gondolod.

Harmadik lépés

Megkezded az elméd felkészitését, azaz megtanulsz minden gondolatot kiüresiteni a fejedből. Ugyanis csak akkor hallod meg a hangokat, ha nincs saját zajkeltőd a fejedben.

Negyedik lépés

Nem ijedsz meg akkor, ha olyan érzésed lesz, hogy Tőled független gondolatok jelennek meg az elmédben.

Ötödik lépés

Megtanulod a hogyant (legjobb önmagadtól) és lehetőleg nem borulsz le akárki előtt, hanem igyekszel fejlett lény módjára kommunikálni.


A technika nem könnyű, már csak azért nem, mert ez az alapja a gondolatolvasásnak, amivel az emberek azonnal szeretnénk visszaélni, mert hatalmat látnak benne mások fölött. Ám a hatalom elsősorban felelősség! Ezt nem győzöm hangsúlyozni egy olyan környezetben, ahol mindenki állattá válik, ahogy szert tesz rá és senki nem gondol arra, a világ fraktál (azaz ahogy te másokkal, úgy mások teveled).

Az állatos példa amúgy sántit egy kicsit, mert biztos vagyok abban, kevesen értik ezt úgy, ahogy én. Még szerencse, hogy itt ez a video, ami mindkét témában segit az agy racionális felének abban, hogy segitsen a megértésben: http://youtu.be/4CpXAUejmxw. A személyiség fejlődésének ugyanis együtt kell haladnia a spirituális tudatszint emelkedéssel. A mai kor legnagyobb kihivása ennek megoldása és ha ellátogattok erre a linkre és megválaszoltok egyetlen kérdést, rá lehet jönni arra is, amit kinn keresel, azt lehet, hogy benn is megtalálnád.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése