2017. június 16., péntek

Spirituális katonai műveletek



Amit megfigyeltem az embereken. Nagy hangon pofáznak irtó magabiztosan olyan dolgokról, amit nem ismernek. Így volt egy olyan melóm pár éve, amikor az ilyen, kráterszerűen betojt ijed faszkalapokat kellett a legnagyobb szeretetben kimentenem. Egy ilyen kimentés is megfelel egy spirituális katonai műveletnek, amire szakosodni is lehet. Aki az ilyen típusú kimentések gondolatára berezegne, annak minden bizonnyal tehetsége van az ilyen jellegű feladatokra. Az ilyen kimentések előnye, hogy magasabb erők támogatnak, hátránya a magasabb erők alatti erők erős ellenérdeke, akik viszont veled néznek szembe. Ám mindig találni közöttük olyan szövetségest, akik azokra a magasabb erőkre hallgatnak.

Akimek ilyenkor a különleges alakulatok jutnak eszükbe akkor, amikor még a normálnak se jutnának a közelébe se, van egy jó hírem. Már lehetővé vált a tehetségkutatás, ahol életben lehet maradni és nem csak a szupertehetségek maradnak állva. A különleges alakulat tagjának lenni kábé annyi, hogy BÁRMI történik a fejedben vagy a külvilágban, a belső nyugalmad megtartod. Nem tojsz be egy vihartól, nem tojsz be egy árvíztől és amúgy nem tojsz be semmitől és senkitől. Mert ha így teszel, tényleg nem tud erős vihar, árvíz, satöbbi érkezni, mert a vetítésed elnyomja a hálózatodon lévő emberek félelmeit. Ezt a félelmet érzed ha félelmet érzel és ha ehhez van tehetséged, le is tudod őket vetíteni a nyugalmaddal.

Ha Te biztosítod a Nyugalmat, akkor megteheted, hogy nagyon megválogatod, kiknek biztosítod azt. Vagy ha eddig nem tetted, most megteheted úgy, hogy elfogadod az ÉlményPark Jogosultsági Rendszerének vizsgálatát, ami után a nem kompetens embereknek lejár a Próbaverziója.


- Mondanál azért erról valamit, hogy néz ki egy ilyen katonai akció?
- Hogyne! Gondolatban frissíts.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése