2017. július 9., vasárnap

The positive black

A sötét oldal nem attól sötét, hogy primitív



- Ez lenne az Ég? Itt minden tilos.
- Most épül itt.
- Ha teljesen eltűnik innen a Minőség, ez nem a Menny lesz, hanem a Pokol.



A sötét oldal szerepe félreértelmezett. Ám nem célom kijelenteni valamiről/valakiről, hogy nincs a létezésének értelme, ám azt már kijelenthetem, hogy rossz helyen vannak/rosszul csinálnak valamit. Az ÉlményParkban a téves egységértelmezést korrigáltam szintekre és valóságcsomókra. Így már elmondható, ha valaki önmagát értelmezi valahogy (bárhogy), az beleillik valamelyik szint valamelyik világába.


Amikor a Fény képviselőivel kommunikáltam, megkérdeztem hány fajta fényt ismernek. Ők azt mondták egyet. Azt tudni érdemes, amikor a Fénnyel beszélgetek, a sötétséget képviselem, amikor a Sötétséggel, akkor a fényt. Elkezdtem tehát mesélni nekik arról, én hányféle fényt ismerek. Halogén, LED, UV, lézer, koherens, infra és még sorolhatnám. Azaz elmondható, hogy ez a sötétség, ahol én élek, meglehetősen sok fény forrása.

A sötétség képviselői itt a Földön csak kevesen azok igazán. A legtöbb ilyen ember azért lett sátánimádó, mert gyávák ellenállni neki, ezért inkább kitűzik a zászlóját magukra. Abban a téves hiszemben, hogy így megússzák az ezzel való foglalkozást és nyugalomban élhetnek. A rossz hírem nekik az, hogy ezzel jegyet váltanak maguknak valamelyik olyan alsóbb világba, ahol így egy ilyen környezetbe kerülnek és ha elkezdik magukkal a munkát, sokkal nehezebb dolguk van. Vannak azonban olyan békés lények is, akik csak azért hódolnak be ide, mert nekik ilyen a világuk. Érkezik egy erősebb lény, akinek a világ rendje behódolni és tenni, amit tenniük kell. Ezekben a lényekben azonban bármikor felébredhet az ember!

Az ember alapvetően jó. Csak képzeljük el, mennyi gengszter neveli a gyerekét gengszternek. Nagyon kevés. Mind jó embernek szánja őket, azaz valahol a gengszterek érdeke is, hogy itt egy jó világ legyen, ahol béke uralkodik. Tehát a gengszterségben eleve benne van önmaga elpusztítása.

Azok a jó emberek, akik bárányként élik mindennapi életüket sem bárányok ám életük minden pillanatában. Mint ahogy azok a rossz emberek, akik farkasként élnek sem farkasok minden esetben. Ez a kettősség azért van bennünk, mert:

- olyan bolygón élünk, ahol nappal nagyon fényes van, éjjel nagyon sötét
- nem fogadjuk el lényünk kettősségének egységét, azaz tagadjuk másik oldalunkat
- agyunk hol a bal agyféltekéjét használja, hol a jobbat
- vagy nőként értelmezzük magunkat, vagy férfiként

Amikor az ember ilyenkor felébred, annak oka lehet az, hogy az angyali csatornán, azaz a Szíven olyan lények jelennek meg, akiket szívmegszállóknak nevezünk. Ezek a szívmegszállók általában angyali felhatalmazással rendelkező olyan magasabb dimenziós lények, akik az angyal szemében szakértőkként járnak el a nevében. Ez azonban közel sem jelenti azt, hogy tényleg azok lennének, mert nem állnak ellen és jelenlétük csak a végrehajtásra korlátozódik. A végrehajtásba azonban sűrűn kis hiba csúszik. Ott ugye, ahol hivatalosan nem létezhetnek hibák.

Megfigyeléseim szerint akiket mi az Égnek nevezünk, azok szemében mi a sátán emberei vagyunk. Az Ég egy olyan diktatórikus rendszer, amit azért nem érzel diktatórikusnak, mert jól érzed magad benne. Azért érzed magad jól benne, mert nincs fizikai kiterjedése, csak az Energiában lebegés. Amikor ez a filozófia eléri a Földet, itt is ugyanazt akarja megvalósítani. Igen ám, de itt nem elég csak a gondolat, itt minden elő is kell teremteni. Kibányászni, megmunkálni. Munka van tehát vele!




Az Ég önmagáról alkotott központi képe a Tökéletesség. Ha az Ég tökéletes, akkor nem hibázhat. Az ő rendjében eleve nincs meg a lehetőség, hogy valaki alulról beleszóljon a hogyanokba, ezt azonnal a hatalmának megkérdőjelezéseként értelmezi és lázadásként kezeli. A Földön élő emberek zöme nem is tudja, hogy akihez imádkozik és akinek a világát várja, az azonnal egy kemény diktatórikus rendszert vezet be gondolatrendőrséggel. Innen nézve ez olyan, mintha maga a Sátán szállna alá, pedig ők a békés angyalok. Akik azért ilyen kemények és vernek le azonnal minden ellenállást, mert fogalmuk sincs, hogyan kezeljék az ellenvéleményt. Aki ilyet a Fény oldalán le merne írni, amit most olvastatok, azt azonnal a legbecstelenebb Árulónak bélyegeznék és nagy szenvedés várna rá az aránytalan büntetések világában. Ahol egy számodra észre sem vett kis dolgot akkora sértésként is vehetnek, hogy akár örök szenvedésre is ítélhetnek miatta úgy, hogy a tárgyalást sem veszed észre, mert ide elég csak a vád ahhoz, hogy bűnös légy. Ez az Ég a mi nézőpontunkból. Most nézzük a Földet az övékből.

A Föld ideális társadalmi rendje a demokrácia lenne, ahol a valódi komplex isteni akarat nyilvánul meg. A demokráciát ők pontosan úgy látják, ahogy mi a cigányokat. Azaz cigányként is kezelnek minket, amikor mi egy nagyvárosban élő emberként ott megjelenünk. Az ő cigányképük az az ember, akinek nincsenek elvei, nem aszerint él hanem hogy hol fizetnek jobban. Nem azt a munkát végzi, ami érdekli hanem azt, amiben a karrierjét látja. Nem törődik embertársaival és a saját jövőjével, csak önmagára gondol. Felhalmoz, másokat nyomorba dönt. Fogyaszt, miközben borzalmas körülmények között tartja az állatokat és nagyon ki is akad, amikor valaki visszafordítja rá saját tükrét.

Amikor az emberben keveredik a jó és a rossz, ez összeállhat olyan eleggyé, amiben rendszerbe kerülnek ezek az elemek egymással és harmonikus helyzet áll elő. Gondoljunk arra a katonára, akinek a foglalkozása, hogy szükség esetén embereket öljön, mégis jó ember életét éli a civil életben. Gondolhatunk arra a tanárra is, aki nevelési célból megbuktat a vizsgán valakit, akinek pont erre a pofonra volt szüksége, hogy jobb ember legyen belőle. A határ itt már minőségi, azaz nem oldalakban kell gondolkozni, hanem szintekben. Ez túl primitív hozzám, az pedig túl fejlett. Mindenkinek meg van a helye, amiben létezik a szabad mozgás szintek között, kiérdemléssel vagy méltatlanná válással.




A Bukott Angyalok lehetnek olyan földi értelemben tapasztalatlan lények, akiknek elegük lett az energiában lebegésből és valami mást, ennél jobbat akarnak. A javaslatuk így is főben járó bűn, amiért azt a büntetést kapták, hogy takarodjanak a Földre (=dögöljetek meg köcsögök, akiknek nem elég a szeretetem, hogy elégedetlenkedtek), ahol viszont elkezdődött valami és látni lehet, hogy működőképes a javaslatuk. Még egy ilyen zord környezetben, mint a fizikai világ is képes konkurálni egyes égi világokkal. Ez a lázadás egy újabb szintje, ahol be is van bizonyítva az ellentétes álláspont, ahol a Nagy Egy nem képes megérteni, hogy ez nem ellene indult. Az emberek azért tekintenek ezekre az angyalokra a sötét oldal képviselőiként, mert az a tény, hogy valaki angyal-e vagy démon csakis attól függ, honnan tekintesz rá.

Amikor egy emberben megjelenik egy megszálló, azt az ember önmagaként érzékeli. Amikor felveszem egy ilyen megszállóval a harcot, azt azért teszem, mert olyan dolgokat fedezek fel magamban, ami tőlem idegen vagy reményeim szerint tőlem idegen. Magam megtapasztaltam, ha a Szív felől érkezik olyan sugallat, amit mi sötét szándéknak érzünk, ott dől el, ki alkalmas erre a speciális frontra és ki nem. Amit mi itt végzünk, az egy olyan katonai megszállás, amiben átvesszük a határon ott lévők helyét és elválasztjuk azokat a világokat, amik között megállapítottuk a Határt.




Az az ötlet se jó, hogy a Föld társadalmi rendjét vezessük be az Égben. A helyzet sokkal rosszabb lenne, mint amit itt látunk "demokráciaexport" alatt. Mintha felszabadítanád a hangyákat azzal, hogy "mától szabad vagy, hangya". Akik jelenleg ilyen döntéshozó és stratégiai pozíciókban vannak, nem abban érdekeltek, hogy ez egy minőségi megoldás legyen, hanem arra, hogy a másikat tönkretegyék, akár a vallás, akár a világ oldaláról teszik. Ezek vagy nem szakemberek, vagy egy másik parancs szerint cselekszenek. Ha az Ég megszállja a Földet és elfoglalja a fejét/szívét, akkor itt minden arrafelé fog történni, hogy egy olyan globális diktatúra alakuljon ki, amiben először elnyomás, majd kiirtás alá kerülnek a gondolkodó emberek.

Akikre majd később lesz szükség, amikor az Egy rájön, a hűség ide nem elég, kellene a szakértelem is.



Ám addig azok, akik itt egy normális világot szeretnének, csakis terroristák lehetnek, ezért ne habozz és már most gondolatban lépj be a Rózsaszín Macik Terrorszervezetbe!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése