2017. május 17., szerda

Titkos társaság alapítása



Megfigyeltem, hogy előbb utóbb mindenkit elkap egy titkos társaság alapítási vágy, aki eljut a látás bizonyos szintjeire. Ebben a valóságban úgy úsztam meg, hogy titkos társaságot legalább hárman alapíthatnak, de mi csak ketten voltunk. Na bummm.

Most itt állok titkos társaság nélkül és rájöttem, hogy érdemes lenne foglalkoznom a gondolattal, hogyan csinálnám, hogy kiküszöböljem az eddigiek hibáit. Arra jutottam, egy ilyen társaság bizonyos céllal alakul és ha elérte a kitűzött célt, nincs oka a létének. Azaz magától szétoszlik.

A most következő ajánlás hátterében az áll, ha a tudatoddal utazol, nem jó dolog, ha tevékenységed rögzít. Már pedig egy titkos társdaság rögzít. Egy ezoterikus csoport is rögzít. Ha azt vallod, minden embernek saját egyéni útja van, akkor nem lehet cél a hozzád láncolásuk, viszont útjuk egy szakaszán már lehetnek közös dolgaitok.

A velem való kapcsolat tehát úgy alakulhat, hogy vannak a következő szerepek. A szerepekre alkalmasság, képesség, kompetencia és szabad akarat megléte esetén léphet bárki. Ezek a következők:

Főszerep (tudnia kell a tudatával lefogni minden tartományt, amikben a történet játszódik)
Szerep (amikor abba a tartományba érünk a tudatunkkal, a szerepe élesedik)
Mellékszerep (akik filmjeiben mi is mellékszereplőként jelenünk meg)
Címszerep (róla és a feladatáról szól egy epizód)
Statiszta (gumimaci módban bárhol előfordul)

Időtartamra egy átlagos kapcsolat ideje 1 év (lehet rövidebb és picit hosszabb)
Közös szándék esetén meghosszabbítható +1 vagy +2 évvel (azaz nem rabolja el az éveidet, csak ha akarod)

Különleges szintre jutás esetén egyedi minőség lép életbe, ahol először válik érdekessé az a legalább három ember és felejtődik el az Idő. Eltérő ügyek és emberek ez után találkozhatnak, de nem keveredhetnek.


- A többi titkos társasággal mi legyen?
- Továbbra is maradjanak előttem titokban.
- Miért?
- Különben mi a francnak alapítottak volna titkos társaságot, ha nem azért, mert titokban akarnak lenni?



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése